Start Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Confidențialitatea datelor este de o importanță deosebită pentru KRASS Fashion și dorim să fim deschiși și transparenți în privința prelucrării datelor cu caracter personal. Prin urmare, avem o politică în care este definit modul de prelucrare și de protejare a datele dumneavoastră cu caracter personal.

Cine este operatorul datelor cu caracter personal?
Compania bulgară, Plus Size Ltd („KRASS Fashion”) este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteți și răspunde de datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor.

Plus Size Ltd
Gen. Stoletov 42
6000 Stara Zagora
Bulgaria

Registrul Companiilor: Commercial register and register of NPLE
Numărul de înregistrare al companiei: 206535200
Reprezentant autorizat: Andrey Machkov
Număr de înregistrare în scopuri de TVA: BG206535200

Unde vă stocăm datele?
Datele pe care le colectăm de la dumneavoastră sunt stocate în Spațiul Economic European (SEE), dar pot fi, de asemenea, transferate și prelucrate într-o țară din afara SEE. Orice transfer de acest fel al datelor dumneavoastră cu caracter personal se va realiza în conformitate cu legislația în vigoare.

Cine are acces la datele dumneavoastră?
Compania KRASS Fashion acționează doar ca un operator de date cu caracter personal și vă va prelucra datele personale.

Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing în afara KRASS Fashion. Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă oferi serviciile noastre. Veți găsi categoriile de terți în cadrul fiecărui proces specific de mai jos.

Care este temeiul legal pentru prelucrare?
Pentru fiecare prelucrare specifică a datelor cu caracter personal pe care le colectăm de la dumneavoastră, vă vom informa dacă furnizarea datelor cu caracter personal este impusă de reglementări sau dacă este necesară pentru a încheia un contract, dacă este obligatoriu să ne furnizați datele cu caracter personal și care sunt posibilele consecințe în cazul în care refuzați.

Care sunt drepturile dumneavoastră?
Dreptul la acces:
Aveți dreptul de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. Puteți contacta Serviciul Clienți care vă va furniza datele cu caracter personal prin e-mail.

Dreptul la portabilitate:
Ori de câte ori KRASS Fashion vă prelucrează datele cu caracter personal prin mijloace automate în baza acordului dumneavoastră sau în baza unui acord, aveți dreptul să obțineți transferul unei copii a datelor dumneavoastră într-un format structurat folosit în mod frecvent și prelucrabile automat către dumneavoastră sau către o altă parte. Aceasta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ați trimis.

Dreptul la rectificare:
Aveți dreptul să solicitați rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete. Dacă aveți un cont KRASS Fashion puteți să vă editați datele cu caracter personal din contul dumneavoastră și din paginile KRASS Fashion.

Dreptul la ștergerea datelor:
Aveți dreptul să ștergeți oricând orice date cu caracter personal prelucrate de KRASS Fashion, cu excepția următoarelor situații:

* aveți o solicitare nerezolvată la Serviciul Clienți;
* aveți o comandă deschisă care nu a fost încă expediată sau a fost parțial expediată;
* dacă există bănuiala sau ați folosit serviciile noastre în mod abuziv în ultimii patru ani;
* dacă ați efectuat o achiziție, vă vom păstra datele cu caracter personal în legătură cu tranzacția dumneavoastră conform legislației de contabilitate.

Dreptul de a vă opune prelucrării bazate pe interes legitim:
Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal bazate pe interesul legitim în KRASS Fashion. KRASS Fashion nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau în baza unor proceduri judiciare.

Dreptul dumneavoastră de a vă opune marketingului direct:
Aveți dreptul să vă opuneți marketingului direct, inclusiv analizei profilului în scopuri de marketing direct.

Vă puteți dezabona de la marketingul direct prin următoarele mijloace:

* urmând instrucțiunile din fiecare e-mail de marketing;
* modificând setările contului dumneavoastră KRASS Fashion;

Dreptul la restricționarea prelucrării:
Aveți dreptul să solicitați ca KRASS Fashion să restricționeze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:

* dacă vă opuneți prelucrării în baza interesului legitim în KRASS Fashion, KRASS Fashion va restricționa orice prelucrare a acestor date până la confirmarea interesului legitim.
* dacă afirmați că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt incorecte, KRASS Fashion trebuie să restricționeze orice prelucrare a acestor date până la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.
* dacă prelucrarea este ilegală, puteți să vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal și să solicitați restricționarea utilizării datelor dumneavoastră cu caracter personal.
* dacă KRASS Fashion nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a vă apăra drepturile în instanță.

Cum vă puteți exercita drepturile?
Acordăm o importanță deosebită protecției datelor cu caracter personal și, prin urmare, avem personal dedicat serviciilor de asistență pentru clienți care vă gestionează solicitările în legătură cu drepturile dvs. menționate mai sus. Personalul nostru vă stă la dispoziție întotdeauna la adresa gdpr@krass.ro.

Responsabilul cu protecția datelor:
Am desemnat un responsabil de protecția datelor pentru a ne asigura în permanență că prelucrăm datele cu caracter personal într-o manieră deschisă, precisă și legală. Puteți contacta responsabilul cu protecția datelor la adresa gdpr@krass.ro, menționând DPO în subiectul mesajului.

Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere:
Dacă sunteți de părere că KRASS Fashion vă prelucrează datele cu caracter personal într-un mod incorect, ne puteți contacta. De asemenea, aveți dreptul să adresați o plângere unei autorități de supraveghere.

Actualizări ale Notificării de confidențialitate:
S-ar putea să fie nevoie să ne actualizăm Notificarea de confidențialitate. Cea mai recentă versiune a Notificării de confidențialitate este disponibilă în permanență pe site-ul nostru. Vom comunica orice schimbări semnificative ale Notificării de confidențialitate, de exemplu scopul pentru care folosim datele dvs. cu caracter personal, identitatea operatorului sau drepturile dumneavoastră.

ACHIZIȚII ONLINE

De ce folosim datele dumneavoastră cu caracter personal?
Folosim datele dvs. cu caracter personal pentru a vă oferi informațiile, produsele și serviciile pe care le solicitați sau pe care le cumpărați de la noi online. În special, folosim datele dvs. cu caracter personal pentru a vă procesa comanda și plata, pentru a emite chitanțe electronice, pentru a gestiona livrările, returnările și cererile de garanție pentru produse.
Ori de câte ori efectuați o plată sau returnați un produs, utilizăm datele dvs. cu caracter personal pentru a vă verifica identitatea și capacitatea de a încheia un contract.
Dacă ați solicitat o factură cu TVA sau un bon cu TVA de la noi , vă solicităm să furnizați anumite date cu caracter personal pentru a fi procesate în vederea îndeplinirii sarcinilor respective.
Folosim datele cu caracter personal pentru a vă identifica și a vă confirma vârsta legală pentru cumpărături online și pentru a confirma adresa dumneavoastră partenerilor externi.
Dorim să vă oferim diferite alternative de plată și vom efectua analize pentru a afla ce alternative de plată aveți la dispoziție.

Ce tipuri de date cu caracter personal prelucrăm?
Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal:

* informații de contact, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon;
* informații despre plăți și istoricul plăților;
* informații despre comenzi.
* număr de TVA sau număr de identificare similar (dacă alegeți să ni le transmiteți).

Dacă aveți un cont KRASS Fashion, vă vom prelucra și datele cu caracter personal transmise în legătură cu contul sau calitatea de membru, cum ar fi:

* contul sau codul de membru;
* istoricul comenzilor.

Cine are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?
Datele dvs. cu caracter personal sunt uneori partajate cu terțe părți care ne ajută să îndeplinim anumite sarcini sau să furnizăm serviciile solicitate. KRASS Fashion poate interacționa, în special, cu terți pentru a vă valida adresa, cu agenții de comunicare pentru a vă trimite confirmarea comenzii, cu furnizori de servicii de depozitare și distribuție pentru livrarea comenzii dvs., cu furnizori de servicii de plată pentru a vă procesa plățile cu cardul de credit/debit, cu bănci și cu alți furnizori de servicii financiare, cu canale de social media dacă interacționați cu noi prin etichetarea/menționarea KRASS Fashion sau contactându-ne direct, precum și cu piețele online prin care produsele și serviciile noastre vă sunt puse la dispoziție spre vânzare.

Rețineți că multe dintre aceste companii beneficiare au un drept sau o obligație independentă de a vă prelucra datele cu caracter personal.

Pentru cât timp vă salvăm datele?
Atunci când vă pune la dispoziție produse și servicii, KRASS Fashion va prelucra datele cu caracter personal necesare pentru încheierea unui contract cu dvs. și pentru îndeplinirea oricăror obligații derivate din acel contract, indiferent dacă respectivul contract se referă la o comandă și plată sau la utilizarea altor servicii prestate de noi sau de terți.

Dacă ați optat să primiți chitanțe electronice, prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal necesare în acest scop se bazează pe consimțământul dumneavoastră.

În legătură cu furnizarea produselor și serviciilor noastre, suntem uneori supuși obligației legale de a colecta, prelucra și stoca date cu caracter personal, de exemplu, în scopul respectării legislației fiscale și financiare în vigoare.

Cât timp păstrăm datele dvs.?
Vom stoca datele dvs. în timp ce sunteți un client activ.

COOKIE

Un cookie este un mic fișier text care se salvează pe calculatorul sau pe dispozitivul dumneavoastră mobil și, în timpul vizitelor ulterioare, este recuperat din acestea. Dacă utilizați serviciile noastre, vom presupune că sunteți de acord cu utilizarea unui astfel de cookie.

Cum folosim cookie-urile?
Utilizăm cookie-uri permanente pentru a stoca pagina de start și detaliile dumneavoastră dacă selectați „Ține-mă minte” atunci când vă conectați la site. Vom folosi cookie-uri pentru a vă salva produsele favorite.

Utilizăm cookie-uri pentru o sesiune, de exemplu, atunci când folosiți funcția de filtrare a produselor, pentru a verifica dacă sunteți conectat sau dacă ați adăugat un articol în coșul de cumpărături.

Folosim cookie-uri proprii și terțe pentru a colecta statistici și date ale utilizatorilor în formă agregată și individuală în instrumente de analiză pentru a ne optimiza site-ul și pentru a vă oferi materiale de marketing relevante.

Unele cookie-uri terțe sunt setate de servicii care apar pe paginile noastre și sunt în afara controlului nostru. Acestea sunt setate de către furnizorii de social media, cum ar fi Google, Facebook și Youtube, și se referă la capacitatea utilizatorilor de a partaja conținut de pe acest site, așa cum indică pictograma respectivă.

De asemenea, folosim cookie-uri terță parte care urmăresc activitatea pe mai multe site-uri pentru a vă oferi marketing pe alte site-uri/canale.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?
Vă vom conecta ID-ul de cookie numai la datele cu caracter personal trimise și colectate în legătură cu contul dumneavoastră sau cu calitatea de membru în Club, numai dacă sunteți conectat(ă) la contul dumneavoastră sau la KRASS Fashion Club.

Cine are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?
Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă oferi serviciile menționate mai sus, un instrument de analiză este folosit pentru a colecta statistici în scopul optimizării site-ului nostru și pentru a vă prezenta materiale relevante.

Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
Vă vom conecta cookie-urile la datele cu caracter personal numai dacă sunteți conectat la contul KRASS Fashion sau la KRASS Fashion Club.
Dacă sunteți conectat(ă) la contul dumneavoastră, temeiul juridic este bazat pe interesul nostru legitim.
Dacă sunteți conectat(ă) la KRASS Fashion Club, temeiul juridic este onorarea termenilor și condițiilor KRASS Fashion Club.

SOLUȚIONAREA ALTERNATIVĂ A LITIGIILOR (SAL) PENTRU LOCUITORII UE

Prin prezenta, vă informăm că, în calitate de consumator, aveți opțiunea de a contacta o entitate SAL locală pentru soluționarea unui litigiu pe care nu ați reușit să-l soluționați direct cu KRASS Fashion.

Ce este SAL?
SAL este o procedură de soluționare extrajudiciară a litigiilor naționale și transfrontaliere privind obligațiile contractuale rezultate din contracte de vânzări sau de prestări servicii între un comerciant cu sediul în Uniunea Europeană și un consumator prin intervenția unei entități SAL care propune sau impune o soluție sau reunește părțile cu scopul de a facilita o soluție amiabilă.

Entitățile SAL sunt entități extrajudiciare. O entitate SAL este o parte neutră de care se va folosi KRASS Fashion pentru a soluționa litigii, dacă consumatorul decide să folosească mecanismul SAL. Procesul SAL presupune costuri reduse, o procedură simplă și rapidă, fiind prin urmare benefic atât pentru consumatori, cât și pentru comercianți, care pot să evite costurile judiciare și procesele îndelungate.

Cum depun o reclamație prin intermediul procesului SAL?
Dacă doriți să depuneți o reclamație, contactați entitatea SAL națională de mai jos. Această entitate SAL va putea să vă ofere răspunsuri la orice nelămuriri legate de proces.

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor
Bulevardul Aviatorilor nr. 72, sector 1, Bucureşti, 011865, România

http://www.anpc.gov.ro/

* Această entitate SAL este înscrisă în registrul național de entități SAL care respectă cerințele obligatorii de calitate stabilite prin Directiva SAL (Directiva 2013/11/EU privind soluționarea alternativă a litigiilor în materie de consum) http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Plus Size Ltd
str. Gen. Stoletov,
Numarul 42, etajul 5, Cod Postal 6000,
Stara Zagora,
Bulgaria

Cod unic de înregistrare: 206535200
Cod de identificare fiscală: BG206535200

Contactează Serviciul Clienți

30.03.2020

LIVRARE GRATUITĂ de Peste 400 Lei

Pentru comenzi de peste 400 lei primiți transport gratuit. Livrare 2-5 zile.

Livrare la ușa clientului

Plătești comanda numerar la curierului care le livrează direct la ușa ta.

100% FABRICAT ÎN EUROPA

Suntem mândri să vindem îmbrăcăminte fabricată în Europa.

DIVERSITATE LA PRETURI SUPERBE

Mare varietate pe piață la un preț accesibil. 1000+ produse.