Start Termene şi condiţii

Termene şi condiţii

1. Condiţii generale
Termenii şi condiţiile următoare se aplică tuturor comenzilor plasate de client (denumit în continuare „dumneavoastră”) către societatea Plus Size Ltd, (206535200, denumită în continuare „KRASS Fashion”, „nouă ” sau „noi”, pe site-ul KRASS Fashion), pe versiunea pentru mobil a site-ului sau din prin telefon (toate fiind denumite „krass.ro”).

Prin utilizarea krass.ro şi/sau prin plasarea unei comenzi, vă obligaţi să respectaţi termenii şi condiţiile specificate mai jos („Termenii”). Înainte de plasarea unei comenzi, vă rugăm să vă asiguraţi că aţi citit şi înţeles Termenii.

Doar persoanele fizice cu vârsta minimă de peste 18 ani împliniți, care nu se află sub tutelă, nu activează ca persoane juridice și care au adresa de livrare în România (excluzând companiile de redirecționare a coletelor) pot plasa o comandă.

Includerea oricăror produse sau servicii pe krass.ro la un moment dat nu implică sau garantează faptul că aceste produse sau servicii vor fi disponibile în orice moment. Ne rezervăm dreptul de a înceta în orice moment comercializarea unui produs.

Ne rezervăm dreptul de a modifica din când în când aceşti Termeni fără a vă notifica în prealabil. Comenzii dumneavoastră i se vor aplica Termenii specificaţi pe krass.ro la momentul plasării comenzii.

KRASS Fashion dorește să ofere cea mai bună experiență online. În acest scop, trebuie să ne asigurăm că serviciile noastre funcționează ireproșabil. Înțelegeți și consimțiți (i) să nu postați, să nu redistribuiți, să nu încărcați și nici să promovați orice comunicări sau conținut care ar putea aduce prejudicii sau care ar putea avea o influență negativă asupra companiei, produselor sau serviciilor noastre; (ii) să nu acționați de așa manieră ori să utilizați vreun dispozitiv care ar restricționa, împiedica, incomoda sau nu ar permite oricărui alt utilizator să utilizeze ori să beneficieze de site-ul hm.com sau care ar afecta siguranța site-ului sau (iii) să nu folosiți niciun dispozitiv sau tentativă de a utiliza vreun motor, software, instrument, agent, script sau alt dispozitiv sau mecanism (care include dar nu se limitează la păianjeni, boți, roboți de indexare, avataruri sau agenți inteligenți) pentru a naviga sau a căuta pe site ori pentru a copia conținut de pe site. Ne rezervăm dreptul de a bloca imediat accesul la site și de a închide contul oricărui utilizator care încalcă această prevedere sau orice altă prevedere specificată în acești termeni și condiții.

2. Preţurile şi taxele de livrare
Preţurile afişate pe krass.ro includ taxa pe valoarea adăugată prevăzută de lege, dar nu includ o taxă de livrare.

Taxa de livrare pentru fiecare comandă va fi aceeaşi, indiferent de mărimea sau greutatea comenzii dumneavoastră. Costul pentru fiecare metodă de livrare este indicat clar în timpul procesului de finalizare a comenzii. În cazul în care nu vă putem livra integral comanda şi trebuie să efectuăm mai mult de o livrare, nu veţi suporta o taxă suplimentară pentru livrările ulterioare.

3. Plasarea comenzii/încheierea contractului
Opţiunile disponibile de plasare a comenzii sunt prin intermediul krass.ro sau prin telefon. Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să vizitaţi paginile referitoare la Serviciul pentru clienţi.

Imediat după plasarea comenzii, dacă ne-aţi furnizat adresa dumneavoastră de e-mail, veţi primi un e-mail de confirmare. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, nu vă putem procesa comanda, vă vom anunţa în cel mai scurt timp. În cazul în care am primit deja plata pentru comanda dumneavoastră, vom încerca să vă rambursăm suma respectivă utilizând aceeaşi metodă ca cea folosită pentru efectuarea plăţii. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, sunt necesare alte aranjamente, vă vom comunica acest lucru şi vă vom solicita să contactaţi Serviciul pentru clienţi KRASS Fashion care va efectua rambursarea sumei.

4. Livrare
KRASS Fashion depune toate eforturile necesare cu privire la acceptarea şi procesarea comenzilor şi va încerca să livreze comanda dumneavoastră la o adresă de domiciliu sau la altă adresă din România, conform opţiunii de livrare selectate de dumneavoastră.

KRASS Fashion va încerca să depună diligenţe pentru expedierea comenzilor în cel mai scurt timp cu putinţă şi în ordinea în care acestea au fost plasate. Dorinţa noastră este să livrăm comanda în termen de 2 până la 5 zile lucrătoare din momentul expedierii sale. Deşi intenţia noastră este să efectuăm livrarea în intervalul comunicat, va aducem la cunoştinţă că livrarea ar putea dura mai mult din cauza unor evenimente independente de voinţa noastră, dar nu mai mult de 30 de zile calendaristice de la data confirmarii comenzii. În cazul în care termenul de livrare depăşeşte 30 de zile, puteţi anula comanda.

Înainte de plasarea comenzii, veţi fi informat/ă cu privire la termenul de livrare estimat. Imediat după plasarea comenzii, dacă ne-aţi furnizat adresa dumneavoastră de e-mail, veţi primi un e-mail de confirmare care conţine termenul de livrare estimat.

Veţi găsi integral pe krass.ro Politica de transport şi livrare.

În cazul în care comanda dumneavoastră nu ajunge până la data programată, vă rugăm să contactaţi Serviciul Clienți.

5. Anularea comenzii
Puteţi anula sau returna comanda de la data plasării comenzii până în ziua 14 de la primirea articolelor comandate. Dacă aţi plătit pentru aceste articole, vi se va rambursa o sumă în contul dvs. bancar Veţi găsi integral pe krass.ro Politica de returnare.

Dacă doriți să anulați sau să returnați comanda, vă rugăm să contactați Serviciul Clienți și apoi să ne returnați articolele (articolele) în conformitate cu prevederile secțiunii 6 (Returnări) de mai jos în cele 14 de zile specificate în secțiunea 5.1 de mai sus. Vom rambursa banii pe care i-ați plătit pentru comandă în contul dvs. bancar specificat în cel mult 7 zile lucrătoare de la data primirii bunurilor returnate.

Dacă articolul pe care l-aţi primit prezintă defecte, vă rugăm să notificaţi imediat societatea KRASS Fashion şi să returnaţi articolul conform secţiunii 6 (Returnări) de mai jos. Pentru orice produse considerate defecte, KRASS Fashion va efectua o rambursare integrală. Prevederile specificate aici nu limitează niciun drept aplicabil prevăzut de lege.

6. Returnări
KRASS Fashion garantează o rambursare integrală conform secţiunii 5 (Anularea comenzii) cu condiţia ca toate articolele să fie returnate în aceeaşi stare în care erau la primire. Acest lucru înseamnă că articolele nu trebuie să fi fost deteriorate, murdărite, spălate, modificate sau purtate (cu excepţia probării lor) şi că orice etichete ale articolului sau coletului trebuie să fie intacte.

Veţi găsi mai multe informaţii detaliate cu privire la procesul nostru de returnare pe bonul de livrare şi în Politica noastră de returnare şi rambursare.

7. Metode de plată
Card de credit sau de debit
Puteţi introduce detaliile plăţii la momentul plasării comenzii utilizând un card valabil de credit sau de debit (VISA sau Mastercard). KRASS Fashion îşi rezervă dreptul de a verifica valabilitatea cardului de credit sau de debit şi dacă datele privind adresa cumpărătorului sunt corecte. În funcţie de rezultatul acestor verificări, putem refuza anumite comenzi. Vă rugăm să rețineți că orice comision bancar va fi suportat de dumneavoastră.

Numerar la livrare
Puteţi alege să plătiţi în numerar la livrare atunci când primiţi bunurile, fără alte cheltuieli suplimentare.

Carduri cadou KRASS Fashion
Puteți alege să achitați integral sau parțial comanda plasată pe site-ul nostru cu Carduri cadou KRASS Fashion.

8. Răspunderea noastră
Nimic din aceşti Termeni nu va exclude sau limita răspunderea KRASS Fashion cu privire la orice aspect pentru care ar fi ilegal să ne limităm sau să ne excludem răspunderea.

KRASS Fashion nu este răspunzătoare pentru pierderile indirecte care sunt un efect secundar al pierderii sau pagubei principale, de exemplu pierderea profiturilor sau pierderea oportunităţii, sau pentru imposibilitatea de a livra bunurile sau de a ne îndeplini oricare dintre obligaţiile care ne revin conform acestor Termeni în cazul în care această imposibilitate este cauzată de un eveniment asupra căruia nu deţinem niciun control, care include dar nu se limitează la: incendiu, inundaţie, furtună, răscoală, dezordine civilă, război, accident nuclear şi activitate teroristă.

Răspunderea noastră maximă faţă de dumneavoastră pentru orice pierdere sau pagubă care se produce în legătură cu comanda dumneavoastră pe krass.ro va fi limitată la preţul total al comenzii dumneavoastră.

Dacă aveți o problemă cu un produs pe care l-ați achiziționat de la KRASS Fashion online și nu ați putut rezolva reclamația cu KRASS Fashion, atunci puteți depune reclamația pe platforma UE de soluționare online a litigiilor („platforma SOL”).

Platforma SOL le oferă consumatorilor și comercianților din UE posibilitatea de a încerca să obțină o soluționare alternativă a reclamațiilor legate de cumpărăturile efectuate online. Acest punct unic de contact este conceput ca un site web interactiv și ușor de utilizat, disponibil în toate limbile oficiale ale UE și gratuit. Prin utilizarea platformei SOL, consumatorul și comerciantul pot găsi o entitate de soluționare a litigiilor și apoi pot parcurge procedura de găsire a unei soluții pentru reclamația consumatorului. Platforma SOL este disponibilă aici: http://ec.europa.eu/odr.

9. Culori și măsurători
Depunem toate eforturile posibile pentru a afişa corect caracteristicile produselor noastre, inclusiv compoziţia şi culorile. Culoarea pe care o vedeţi va depinde de sistemul dumneavoastră informatic, iar noi nu putem garanta faptul că PC-ul dumneavoastră va afişa corect aceste culori.

Măsurătorile unui articol oferite pe krass.ro sunt doar valori aproximative pentru te ajuta să înțelegi mai bine modelul sau croiala unui anumit articol de îmbrăcăminte. Acestea nu sunt o garanție privind măsurătorile efective ale articolului care îți va fi livrat. Pot exista diferențe de câțiva centimetri în plus sau în minus la măsurătorile finale ale unui articol în funcție de materialul folosit pentru a-l produce.

10. Garanţie
În cazul în care bunurile pe care le-aţi achiziţionat prezintă defecte, KRASS Fashion respectă toate reglementările prevăzute de lege privind garanţia. În cazul în care aveţi o reclamaţie cu privire la defecte evidente privind materialul sau la cele legate de fabricaţie a bunurilor pe care le-am furnizat, inclusiv cu privire la pagube suferite în timpul transportului, vă rugăm să ne comunicaţi acest lucru prin returnarea imediată a bunurilor.

11. Cesiune
KRASS Fashion îşi rezervă dreptul de a cesiona sau de a transfera către terţi angajamentul pentru orice cerere/cereri de plată născute în legătură cu livrarea bunurilor.

12. Rezilierea unor termeni
În cazul în care o parte a acestor Termeni este interzisă sau considerată fără efect de orice instanţă sau organism de reglementare, ceilalţi Termeni vor continua să se aplice.

13. Drepturi de proprietate
Toate drepturile de proprietate intelectuală, cum ar fi mărcile şi drepturile de autor de pe krass.ro, revin companiei Plus Size Ltd. Orice utilizare a site-ului krass.ro sau a conţinutului său, inclusiv copierea sau stocarea integrală sau parţială a conţinutului, în alt scop decât pentru uzul dumneavoastră personal şi necomercial, este interzisă fără permisiunea KRASS Fashion.

14. Informaţii despre companie
Plus Size Ltd.
str. Gen. Stoletov, numarul 42, etajul 5, Cod Postal 6000, Stara Zagora, Bulgaria

Cod unic de înregistrare: 206535200
Cod de TVA: BG206535200
Coordonate de contact: Plus Size Ltd Serviciul Clienți
Contactează Serviciul Clienți

30.03.2020

LIVRARE GRATUITĂ de Peste 400 Lei

Pentru comenzi de peste 400 lei primiți transport gratuit. Livrare 2-5 zile.

Livrare la ușa clientului

Plătești comanda numerar la curierului care le livrează direct la ușa ta.

100% FABRICAT ÎN EUROPA

Suntem mândri să vindem îmbrăcăminte fabricată în Europa.

DIVERSITATE LA PRETURI SUPERBE

Mare varietate pe piață la un preț accesibil. 1000+ produse.